Снимка: Sport PR Events ManagmentБългария направи много силен мач и беше

...
Снимка: Sport PR Events ManagmentБългария направи много силен мач и беше
Коментари Харесай

Националите по плажен хандбал на косъм от изненада срещу шампиона Хърватия на Европейското във Варна

Снимка: Sport PR Events Managment

България направи доста мощен мач и беше на косъм от изненада против четирикратния европейски и повторен международен първенец Хърватия на Европейското състезание по плажен хандбал във Варна. Момчетата на треньора Веселин Великов, само че отстъпи и записа втора загуба в група " С " от шампионата на Стария континент във Варна (0:2). Избраниците на Веселин Станков изтезаха " шахматистите ", само че отстъпиха 12:15 и 18:26. Отличен мач направиха вратарите Николай Петров и Ивайло Костов. 

„ През първото полувреме затруднихме Хърватия оптимално. Имаше доста атракция. Надявам се, че и публиката остана удовлетворена и на следващия ден отново да ни поддържа по този начин. От мач на мач играем все по-силно, значимото е да ни стигнат физическите сили. Хърватия е от тимовете, които задават трендовете в европейския хандбал. Радващо е, че не отстъпваме фрапантно на най-хубавите “, сподели Веселин Станков. 
При дамите отстъпихме на Турция след 15:29, 9:20. 0
Българските мачове от Европейското състезание по плажен хандбал във Варна при мъжете и дамите, полуфиналите и финалът се излъчват в ефира на MAX SPORT 3. Останалите по-интересни срещи пък може да наблюдавате по телевизия B1B Box  (B1B.TV). 

При мъжете България е в група с Хърватия, Полша и Швеция
При дамите България е в група с Испания, Украйна, Дания и Турция

Програма за 14 юли на българските национални тимове за мъже и дами: 
10 часа, корт 1: България – Испания (жени)
12 часа, корт 2: България – Швеция (мъже) 
16 часа, корт 1: България – Дания (жени)
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР